GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlanıyor. Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından “İstiklâl Marşı” olarak kabul edildi. Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük ruhunu simgeleyen İstiklal Marşı'nın bestesi Osman Zeki Üngör, orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı.

Şbt

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü,okulumuz öğretmenlerine yönelik yapmış olduğu  bilgilendirme semineri.

Şbt

5/C sınıfı öğrencimiz Buğra Arul, Okullar Arası Küçükler Yüzme İl Birinciliği yarışmasında 100 metre kurbağalama stilinde il 3. sü ve 50 metre kurbağalama stilinde il 4. sü olarak madalyalar kazanıp okulumuzu gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.