GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi

RIZA SOYAK - OKUL MÜDÜRÜ

1975 yılında Hatay/Antakya´da doğdu. Bağlama köyünde ilkokulu bitirdikten sonra 1995 yılında Kırıkhan İmam Hatip Lisesi´nden mezun oldu. 1996 yılında girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi/Fatih Eğitim Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Sırasıyla Adana/Feke ve Osmaniye´de çalıştıktan sonra 2009 yılında Gaziantep´e atandı. Durdu Yetkin Şekerci ilköğretim Okulu´nda Türkçe öğretmeni, Fatih Sultan Mehmet ilköğretim Okulu, Mehmet Emin Er Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gülşen Batar Anadolu Lisesi´nde idareci olarak çalıştıktan sonra 2019 yılından beri  kurucu müdürlüğünü yaptığı okulumuzda okul müdürlüğü yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.