GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

BAŞVURU LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN  LİNKİ TIKLAYINIZ.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Aile Eğitimi seminerlerimizi tamamlayarak katılımcılarımıza sertifikalarını verdik.

May

Şahinbey belediyemizin öğrencilere yönelik yapmış olduğu Çanakkale gezisinde tarihe yolculuk yapılmış ve milli ruh ve şuurla nasıl mücadele edilmiş, öğrencilerimize anlatılımıştır.Şahinbey Belediyesine teşekkür ediyoruz...

Mrt

Okulumuzda çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlanıyor. Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından “İstiklâl Marşı” olarak kabul edildi. Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük ruhunu simgeleyen İstiklal Marşı'nın bestesi Osman Zeki Üngör, orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı.

Şbt

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü,okulumuz öğretmenlerine yönelik yapmış olduğu  bilgilendirme semineri.